Bouwbedrijf Breda

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Altijd deskundig advies

Van ontwerp tot uitvoering

Optimale samenwerking

[wpseo_breadcrumb]

PazzBouw is meer dan een bouwbedrijf in de omgeving Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Wij zijn ooit begonnen als aannemer en bouwbedrijf. Door de jaren heen hebben wij alle benodigde ervaring opgedaan en hebben wij talloze prachtige projecten succesvol afgerond. Vanuit daar is ons bedrijf doorontwikkeld naar een adviserende rol. Wij zijn een allround bouwexpert die voor u klaarstaat met deskundig advies.

Bent u opzoek naar bouwadvies?

Vul het contactformulier in of bel ons!

De expertise van een bouwbedrijf in Breda met allround kennis

In zekere zin zijn wij nog steeds een bouwbedrijf in Breda. Dat is waar wij vandaan komen en die ervaring nemen wij mee. Wanneer u ons nu inschakelt, zitten wij echter aan de andere kant van de tafel. In plaats van uit te voeren en direct samen te werken met architecten, aannemers en andere specialisten die u op en om de bouwplaats vindt, overzien wij het geheel en staan wij alle partijen bij met advies.

Contact met alle partijen

Omdat wij beschikken over jarenlange ervaring als uitvoerende partij in de bouw, kunnen wij met alle partijen schakelen. Wij spreken de taal van architecten, bouwbedrijven, aannemers en toezichthouders, maar ook die van opdrachtgevers en particulieren/toekomstige woningeigenaars. Het is onze taak om te zorgen voor een optimaal proces. Wij schakelen met alle partijen, staan u bij en houden overzicht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u de kennis van een bouwbedrijf in Breda, nabij Etten-Leur en Roosendaal combineren met die van een adviesbureau? Dan hoeft u niet twee verschillende partijen in te schakelen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2017200 en plan een vrijblijvende afspraak in. Wij nemen graag de tijd om u uit te leggen hoe onze werkwijze en diensten u gaan helpen bij uw bouwproject. Vanzelfsprekend kunt u ook al uw vragen stellen. Wij staan voor u klaar en kijken uit naar een kennismaking.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.