PazzBouw Breda Passie voor bouwen!
   
 
 
Nieuws 
Nieuwe website Strotec

Strotec heeft een nieuwe website!

In 2012 vonden een aantal partijen ekaar in de overtuiging dat er wat kan en moet veranderen in de woningbouw. Veranderingen waardoor het weer meer over de bewoner gaat dan om de woning, woonlasten lager kunnen door betere isolatie en een slimmere installatie. Bouwkosten beperken door beter samen te werken.


Nieuwsgierig bezoek de website: www.strotec.nlStrotec plaatst eerste stro elementen

Op het project Strijp R in Eindhoven zijn afgelopen week de eerste stro-elementen geplaatst.

Wie of wat is Strotec?


In 2012 vonden een aantal partijen elkaar in de overtuiging dat er wat kan en moet veranderen in de woningbouw. Veranderingen waardoor het meer over de bewoner gaat dan om de woning, waardoor woonlasten lager zijn door betere isolatie en slimmere installatie, en waarbij bouwkosten beperkt worden door samenwerking.

Onze samenwerking is eind 2013 uitgemond in de oprichting van Strotec B.V.

 

Deelnemers Strotec B.V.

 

Architecten | en | en

Jan Walrecht, directeur BIEB

Ad van der Heijden, directeur PAZZbouw

Eric Verheijen, eigenaar via-verheijen.EBM 58 woningen Leerdam

Eerste blok van 12 woningen in Leerdam opgeleverd aan Kleurrijk Wonen, 0 opleverpunten!!Strotec (01-06-2012)

PazzBouw lanceerde afgelopen week een nieuw bouwconcept onder de naam Strotec, informatie hierover vindt u in onderstaand persbericht wat verspreid is via diverse mediakanalen.

Nieuwsgierig geworden?? Kijk voor meer informatie op www.strotec.nl of neem contact op met PazzBouw of een van haar partners.-PERSBERICHT-

Eindhoven, 1 juni 2012

 

Nieuw bouwconcept STROTEC© : BETAALBAAR, COMFORTABEL EN DUURZAAM WONEN

Deze week lanceert de combinatie VdHeijden Bouw Breda, Architecten|en|en en Via-Verheijen een innovatief bouwconcept onder de noemer STROTEC©. Het bijzondere aan deze noviteit is dat de koper voor de prijs van een standaardwoning een extreem energiezuinig huis koopt. De woning is opgebouwd uit duurzame materialen en de koper bepaalt zelf de indeling en afwerking.

Het STROTEC©-concept is ontwikkeld als antwoord op concrete vragen uit de markt. De eerste is een oplossing voor de stijgende energielasten waarmee bewoners worden geconfronteerd. Een STROTEC©-woning voldoet nu al aan de bouwvoorschriften voor 2020. Één van de consequenties hiervan is een extreem laag energiegebruik. Met dit concept komt zelfs energieneutraal wonen -zonder maandelijkse rekening van het energiebedrijf- binnen bereik van een breed publiek. Hiermee krijgen bewoners meer grip op de totale woonlasten. Het nieuwe concept voor betaalbaar, comfortabel en duurzaam wonen, haakt ook in op de behoefte aan een flexibele indeling van woningen. De bewoners kunnen de ruimtes naar eigen inzicht indelen en in een later stadium tegen beheersbare  kosten aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Denk aan veranderende wensen in huis bij gezinsuitbreiding of het uitvliegen van de kinderen.

Prettig en gezond

Het materiaalgebruik binnen STROTEC© bepaalt het verschil. Voor alle materialen en toepassingen gelden de strengste eisen op het gebied van milieubelasting en hergebruik. STROTEC© maakt gebruik van materialen uit onuitputtelijke bronnen. Een sprekend voorbeeld hiervan is de toepassing van stro. Dit levert direct een prettig en gezond woon- en leefklimaat op zonder enige concessie op het gebied van comfort. Stro levert daarnaast de hoogste prestaties in thermische en akoestische isolatie in combinatie met een uitstekende vocht- en CO2-regulatie.

 NB luxe villa in Halsteren (09-05-2012)

Maquette gereed, de bouw binnen enkele weken van start!!NB bedrijfswoning te Hedel

Bedrijfswoning te Hedel bijna gereed. Mooi bericht in het Brabants Dagblad